Εξετάστε αυτήν την αναφορά σχετικά με τον τελικό οδηγό για την εξεύρεση προσιτών φαρμάκων – MMI

Εξετάστε αυτήν την αναφορά σχετικά με τον τελικό οδηγό για την εξεύρεση προσιτών φαρμάκων – MMI

Πίνακας περιεχομένωνΔεν είναι γνωστές λανθασμένες δηλώσεις σχετικά με κάρτες έκπτωσης συνταγών Πώς η αξία των συγκριτικών αγορών για συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, άγχος και χρήματα.Το έξυπνο τέχνασμα των συνταγογραφούμενων φαρμάκων – πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για τα οποία κανείς δεν μιλάει

Για ορισμένα άτομα, η χρήση μιας κάρτας μείωσης τιμών συνταγών για να πληρώσει χρήματα για το φάρμακό τους μπορεί να είναι λιγότερο δαπανηρή από τη συν-πληρωμή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους! Ο πάροχος υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας είναι επιπλέον ένας θαυμάσιος πόρος όταν ψάχνετε εναλλακτικούς τρόπους για τη διατήρηση μετρητών στις συνταγές σας.

Εάν παίρνετε ένα φάρμακο μάρκας, η εταιρεία φαρμάκων που παράγει μπορεί να παρέχει έναν κωδικό προσφοράς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κόστος μετρητών της συνταγής σας. Η καλύτερη μέθοδος για να μάθετε εάν υπάρχουν οποιοδήποτε είδος κουπονιών κατασκευαστή που προσφέρονται για το φάρμακό σας είναι να εξετάσετε την ιστοσελίδα της Ιατρικής Εταιρείας για νόμιμες προσφορές μείωσης των τιμών.

Το MAT είναι ένα πρόγραμμα που προσδίδει άτομα με διαθέσιμες πηγές βοήθειας φαρμάκων με βάση τις λεπτομέρειες που παρέχουν.

Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν γιατί να μην κοιτάξετε εδώ από φαρμακείο σε φαρμακείο για το ίδιο φάρμακο. Αποκτήστε το καλύτερο ποσοστό στα συνταγογραφούμενα φάρμακά σας με ψώνια. Υγεία, τα μέλη των συμμάχων μπορούν να αντιπαραβάλλουν το κόστος φαρμάκων από πάνω από 65.000 U.μικρό. φαρμακευτικά καταστήματα.

Θα ανακαλύψετε επίσης μεθόδους για να εξοικονομήσετε μετρητά σε φάρμακα, όπως η λήψη κοινού φαρμάκου ή η λήψη εφοδιασμού 90 ημερών. Τιμή παραθέστε το κόστος του φαρμάκου σας. Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί το ευρύτερο σχήμα και το δίκτυό μας για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις επιλογές φαρμακείου καθώς και τα έξοδα. Το κόστος των συνταγών σας βασίζεται στα πλεονεκτήματα του ασφαλιστηρίου σας.

Δεν είναι γνωστά γεγονότα σχετικά με το Goodrx: Τιμές συνταγών, κουπόνια και πληροφορίες φαρμακείου

Μερικές φορές είναι μια πολύ καλύτερη αξία να αποκτήσετε μια προμήθεια 90 ημερών φαρμάκων και όχι 30 ημερών. Πολλές ευεξίες, οι συμμετέχοντες σε συμμάχους μπορούν να λάβουν μια προμήθεια τριών μηνών για δύο copays φορτώνοντας τις συνταγές τους μέσω του φαρμακείου ταχυδρομικής παραγγελίας. Ελέγξτε την 4η στήλη για να δείτε πόσο φάρμακα παίρνετε και δείτε την πέμπτη στήλη για να δείτε το κόστος.

Είναι εξίσου ασφαλείς και αποτελεσματικές, αλλά η τιμή είναι πολύ λιγότερο. Κάντε κλικ στο μαύρο διακόπτη που δηλώνει, “Προβολή γενικότερα διανέμει παρόμοια φάρμακα”, για να δείτε αν υπάρχουν κοινά φάρμακα που μπορείτε να επιχειρήσετε. Χρησιμοποιείτε συνεχώς το ίδιο ακριβώς φαρμακευτικό κατάστημα? Μπορείτε να αναζητήσετε άλλα φαρμακεία για να δείτε ακριβώς πώς αντιπαραβάλλουν τις τιμές.

Μπορείτε επιπλέον να επιλέξετε αν θα αναζητήσετε φαρμακεία που διαθέτουν προϊόντα 30 ημερών ή προμήθειες 90 ημερών. Τα φαρμακεία σημειώνονται με μια προσφορά υλικών 30 ημερών. Φαρμακευτικά καταστήματα που σημειώνονται με προϊόντα 90 ημερών 90 ημερών.

Η κατάσταση του Κολοράντο πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να προσφέρονται πληροφορίες στο ευρύ κοινό, να αγοράζουν συνταγογραφούμενα φάρμακα χαμηλότερου κόστους. Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει συνδέσμους σε ιστότοπους Διαδικτύου που παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα ή τα προγράμματα ή τις λεπτομέρειες για το πώς να αποκτήσετε συνταγογραφούμενα φάρμακα εντελώς δωρεάν ή μειωμένες τιμές.

Με την επιλογή ενός συνδέσμου ιστού θα αφήσετε το Τμήμα Πολιτικής Υγείας του Κολοράντο καθώς και την ιστοσελίδα της χρηματοδότησης. Η κατάσταση του Κολοράντο δεν ευθύνεται για το υλικό των συνδεδεμένων σελίδων του Διαδικτύου ή για τη σταθερότητα, την ακρίβεια ή τις λεπτομέρειες της ασφάλειας και της ασφάλειας αυτών των ιστότοπων. Η κατάσταση του Κολοράντο δεν υποστηρίζει ή χρηματοδοτεί τις εταιρείες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφερθούν σε αυτές τις τοποθεσίες ούτε θα πρέπει να αναφερθούν μια τέτοια έγκριση.

Δεν είναι γνωστές λανθασμένες δηλώσεις σχετικά με το Ask the Expert: over-the-counter και συνταγογραφούμενα φάρμακα

Ορισμένα φαρμακεία ή καταστήματα κοντά σας μπορούν να προσφέρουν τα δικά τους προγράμματα συνταγογραφούμενων συνταγογραφούμενων τιμών. Κατά τη συμπλήρωση μιας συνταγής στο φαρμακείο της γειτονιάς σας, ρωτήστε εάν το κατάστημα φαρμάκων έχει πρόγραμμα φαρμάκων έκπτωσης ή εάν σίγουρα θα ταιριάζει με τις τιμές άλλων προγραμμάτων φαρμάκων έκπτωσης. Μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε χρήματα στις συνταγές σας με το φαρμακείο της γειτονιάς σας.

Etiketler